ZOEK PAKKET

€ 29 excl. BTW

Als u zich afvraagt of het importeren van een auto of camper in uw geval interessant is, kunnen wij met behulp van dit pakket een vergelijking voor u maken.
Bij voldoende aanbod ontvangt u voor bovenstaande prijs een offerte van ons inclusief alle bijkomende kosten (zie voorbeeldofferte). Deze offerte laat zien wat de totaalprijs is van het importeren van deze auto of camper. Zo kunt u zelf beoordelen of het invoeren van een auto of camper voor u interessant is.

BPM BEREKENING PAKKET

Voor campers: € 129 excl. BTW (op basis van de standaard methode)

De aangifte van de BPM bij invoer van een auto of camper is een belangrijk onderdeel van het invoertraject. De belastingdienst vereist hiervoor altijd een onderbouwde berekening (dus ook wanneer u geen BPM hoeft af te dragen).
Ook bekijken we of de tegenbewijsmethode (afschrijving op basis van koerslijst) een lager BPM bedrag oplevert. Dit heeft een meerprijs.

BEGELEIDINGSSPAKKET

€ 219 excl. BTW

Er zijn een aantal zaken vereist als u een auto of camper uit Europa wilt invoeren.
Met behulp van dit pakket wordt u professioneel ondersteund tijdens dit invoertraject in Nederland tot het moment dat u het Nederlandse kenteken in handen heeft.
We begeleiden u stap voor stap in het gehele invoerproces.

EXPORTPAKKET

€ 99 excl. BTW

Dit pakket betreffen de papieren voor de rest-BPM teruggave bij export vanuit Nederland naar een ander land in Europa.

Uitbesteding van het gehele traject?

Wanneer u uw huidige camper wilt verkopen of op zoek bent naar uw droomcamper, maar deze nog niet heeft gevonden. Kijkt u dan eens bij Motorhome Depot. De campermakelaars van Motorhome Depot kunnen u volledig ontzorgen en regelen de verkoop van uw camper van A tot Z. Ook hebben zij een grote internationale database waar zij voor u kunnen kijken of uw droomcamper daar tussen staat. Mocht deze in het buitenland staan en geïmporteerd moeten worden dan kunt u via Motorhome Depot tevens de import regelen. Als samenwerkingspartner van Motorhome Depot zal de import door mij in samenwerking met de campermakelaar geregeld worden voor u.