M.V.G Rienhart Wolf Ter-Apel
20220226_160857Wij hebben een nieuwe camper in Duitsland gekocht. En daarna kwam voor ons nog wel een dingetje, de bpm aangifte. Via Google kwam ik bij Auto en Camper Importbegeleiding terecht. En dat was echt super, eerst een vrijblijvende offerte en natuurlijk is dat helaas veel geld. De offerte zag er keurig uit en het contact met Maarten was echt geweldig. Ik heb hem meerdere malen gebeld en altijd een erg vriendelijk Maarten gesproken. Hij heeft ons alles zeer goed uitgelegd en het klopte allemaal. Volgens mij zijn er weinig ondernemers die zo vriendelijk zijn! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
C. Schuurbiers Goes
Camper-ervaringNa verkoop van onze oude camper zijn we bij een particulier in België geslaagd voor een jonger exemplaar welke aan al onze wensen voldeed. In eerste instantie was ik alleen op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat ons kon helpen aan een kenteken om de camper van België naar Nederland te rijden. Maar we werden ook geattendeerd op het Ondersteuningspakket dat we ook hebben besloten af te nemen. Gedurende het traject heb regelmatig contact gehad met Maarten over het verloop. Ook werd het transportkenteken en de benodigde documenten keurig op tijd geleverd. Zeker een bedrijf dat ik aan iedereen van harte kan aanbevelen!
H.J. de Jager Utrecht
Volvo-v70-ervaringTer vervanging van onze Saab 9-3 waren we op zoek naar een Volvo V70. Een diesel in de Ocean Race uitvoering had onze voorkeur. Omdat dit specifieke model in Nederland tweedehandshands maar beperkt aangeboden wordt, zijn we ook gaan zoeken in Duitsland. Maarten Kurpershoek heeft mee gezocht, en tevens heeft hij de totaal te verwachte kosten berekend op basis van enkele modellen die we vonden. Met alle kosten meegerekend voor transport, keuringen en advies bleek de auto een stuk lager aangeschaft te kunnen worden dan in Nederland. Ook het aantal kilometers op de teller was beduidend lager dan vergelijkbare Nederlandse modellen.

In verband met beperkt beschikbare tijd en onze beperkte kennis van auto’s heeft Maarten een ‘live’ bezichtiging voor ons uitgevoerd en ons geïnformeerd over de staat van de auto. Hij gaf aan dat deze door een ringetje te halen was. Op basis van zijn advies is door ons besloten de auto te kopen. Wel even spannend als je hem zelf nog niet eens hebt gezien!

Maarten heeft de hele papierwinkel voor ons verzorgd en op juistheid gecontroleerd. De juiste autopapieren, het juiste verkoopcontract, de keuring van de DEKRA en de uiteindelijke rekening van de dealer in Duitsland.

Nadat de auto door een transporteur in Utrecht was afgeleverd bleek dat Maarten met het inspectierapport een goed beeld van de auto had geschetst. De auto was perfect! Nadat we op aangeven van Maarten alle douaneformaliteiten hadden afgehandeld, kregen we enkele dagen later de kentekenpapieren thuisgestuurd en konden we op pad!

De volgende keer doen we het zeker weer zo!

J. de Bruine Den Haag
BMW-5-ervaringMet behulp van het Ondersteuningspakket heeft Maarten voor mij de perfecte BMW 528i (F10) gevonden en heeft hij ondersteund bij het invoertraject. Ook heb ik het Transportservice pakket gebruikt om zelf de auto te halen.

Ik rijd sinds enkele weken met de BMW en ben er erg tevreden over. Ik heb een auto met alle opties en daarnaast ook nog een fors bedrag bespaard, goede deal dus!

Tempcontrol Industrial Electronic Products B.V. Den Haag
VW-Caddy-Ttempcontrol-ervaringVoor onze organisatie was de bedrijfsauto aan vervanging toe. Tegelijk wilde ik een wat representatieve auto zodat deze ook door onze vertegenwoordigers gebruikt kan worden. Onze voorkeur ging uit naar een Volkswagen Caddy. Enkel bleek een grijs kenteken niet te voldoen gezien de beperkte ruimte voor de bestuurder door het tussenschot. Het aanbod van een geel kenteken Caddy in Nederland bleek erg beperkt te zijn. Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Auto-import Kurpershoek. Het aanbod van deze auto’s bleek in Duitsland veel groter. Daarnaast liggen de prijzen ook lager. Auto-import Kurpershoek heeft voor mij een interessant exemplaar gevonden welke voldeed aan onze wensen. Zij hebben vervolgens het gehele importtraject verzorgd. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en de afhandeling.
C. Wensing Coevorden
Citroen-XM-ervaringNa 270.000km was mijn Citroen XM aan vervanging toe. Al jaren rijd ik naar tevredenheid Citroen. De volgende moest een C6 worden, gezien de mooie lijn. Ondanks dat deze auto in Nederland wel wordt aangeboden, is de kilometerstand vaak hoog en wil ik er wel weer een tijd mee vooruit kunnen doen. Met inmiddels een wensenlijstje ben ik verder gaan kijken in Frankrijk en Duitsland. Ik heb mijn huidige auto gevonden welke voldeed aan alle wensen. Het importtraject heb ik uitbesteed aan Auto-import Kurpershoek wat perfect verlopen is. Wat ik prettig vind is dat de afspraken die we hebben gemaakt ook worden nagekomen en daarnaast nog iets extra’s wordt toegevoegd. Zo heb ik op aanraden van de heer Kurpershoek mijn auto vooraf door de DEKRA laten keuren. Deze factuur betaal ik dan ook met alle plezier.
H. Gerritsen IJmuiden
Mini-ervaringVia een relatie kwam ik terecht bij Auto-import Kurpershoek. Voor mijn vrouw zocht ik een Mini Cooper cabrio met bruin lederen bekleding. Maarten had deze auto gevonden en ik ben zelf gaan kijken waarna Auto-import Kurpershoek heeft geregeld dat hij naar Nederland kwam. Ook hebben ze het volledige importtraject voor mij geregeld. Een echte aanrader!
R. Rodrigues Amsterdam
BMW-X6-ervaringGewoon prettig contact en goede service. Een betrouwbare club!
L. Derks Venlo
Audi-A1-ervaringIk was op zoek naar een Audi A1 voor mijn vrouw met navigatiesysteem en na me in Nederland te hebben georiënteerd, ben ik ook in Duitsland gaan kijken. Het viel me op dat de prijzen hier een stuk lager lagen en er voldoende aanbod was. Ondanks dat ik 10 jaar geleden zelf wel eens een auto uit Duitsland heb gehaald, ben ik toch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf dat hier ervaring mee heeft en me hierin kan ondersteunen. Zo kwam ik uit bij Auto-import Kurpershoek en het importpakket sloot perfect aan op mijn wensen (Ondersteuningspakket). Zo heb ik het traject doorlopen en werd ik op afstand begeleid door hun tijdens het gehele traject. Naar alle tevredenheid heb ik nu een Audi A1 met allerlei opties en ben nog goedkoper uit dan in Nederland!
J. Kuiper Zwartewaal
VW-Caddy-ervaringMijn voorgaande auto was na 10 jaar trouwe dienst aan vervanging toe. Ik was op zoek naar een Caddy en na mijn wensen kenbaar te hebben gemaakt heeft Maarten in Duitsland voor mij de ideale auto gevonden. Ook het importtraject heeft hij vervolgens naar volle tevredenheid voor me geregeld. Ik rijd nu met veel plezier in de Caddy en ben ca. € 2.500 goedkoper uit t.o.v. een vergelijkbare auto in Nederland. Ik kan absoluut zijn service en deskundigheid iedereen aanbevelen!
M. de Bruijne Kats
Ik was al een tijdje op zoek naar een jonge Mercedes Station in Nederland, maar ik kwam via internet in contact met Maarten die mij vertelde dat jonge auto’s met veel opties beduidend lager geprijsd liggen in Duitsland dan hier. Maarten kwam met verschillende aantrekkelijk geprijsde Mercedessen uit Duitsland. Hij had gelijk contact met de verschillende aanbieders van deze wagens over de prijs en de verschillende opties. Al met al goed bevallen!